Τα κάλαντα στην Ι.Μ. Ρεθύμνης (φωτο)

Loading...


Την Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου και τον Επίσκοπό κ. Ευγένιο επισκέφθηκαν και έψαλαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων Φορείς και μαθητές Δημοσίων και Κατηχητικών Σχολείων του Ρεθύμνου.

Αναλυτικά, την Δευτέρα 23η Δεκεμβρίου 2013 έψαλαν τα κάλαντα: α) Μαθητές και μαθήτριες από το Δημοτικό Σχολείο του Σταυρωμένου, το 3ο και 9ο Δημοτικό, το 2ο Γυμνάσιο και το 1ο Λύκειο Ρεθύμνου, συνοδευόμενοι από Καθηγητές και Δασκάλους τους και β) οι εκπαιδευόμενοι του Συλλόγου «ΑΓΑΠΗ».
Την Τρίτη 24η Δεκεμβρίου 2013, Παραμονή των Χριστουγέννων, έψαλαν τα κάλαντα: α) Η χορωδία και η ορχήστρα του 547 Αερομεταφερόμενου Τάγματος Πεζικού, β) η Φιλαρμονική του Δήμου Ρεθύμνης, γ) το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, δ) το Παράρτημα της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου στο Πέραμα Μυλοποτάμου, ε) οι μαθητές της Σχολής Παραδοσιακής Μουσικής του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού των Εισοδίων της Θεοτόκου πόλεως Ρεθύμνης και ο Μουσικοχορευτικός Σύλλογος «ΑΡΚΑΔΙ», στ) Τα Κατηχητικά Σχολεία των ενοριών των Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων πόλεως Ρεθύμνης, των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης πόλεως Ρεθύμνης και της Αγίας Φωτεινής Κουμπέ, και θ) η ενορία της Τιμίας Ζώνης Ρουμελή Μυλοποτάμου.

alt
alt
alt
alt
alt