Συνεχίζει την περιοδεία σε ορεινά χωριά ο Τρίκκης Χρυσόστομος (ΦΩΤΟ)

Loading...


Ο Μητροπολίτης Τρίκκης Χρυσόστομος συνεχίζει την πνευματική περιοδεία σε ορεινά και μικρά χωριά της επαρχίας του, λίγο πριν τη μεγάλη εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Μητροπόλεως: «Ως ακάματος εργάτης του Ευαγγελίου συνεχίζει την πνευματική περιοδεία ο Σεπτός μας Ποιμενάρχης στα ορεινά χωριά του νομού Τρικάλων τόσο για να έρθει σε επαφή με τους κατοίκους τους όσο και για να τους στηρίξει στον πνευματικό αγώνα της προετοιμασίας τους για την μεγάλη γιορτή του καλοκαιριού, την Κοίμηση της Παναγίας μας.

Διαβάστε εδώ:  Ιερές Παρακλήσεις σε χωριά της Πρεβέζης από τον Τρίκκης Χρυσόστομο (ΦΩΤΟ)

Την Πέμπτη 10 Αυγούστου τέλεσε διαδοχικά την ακολουθία του Εσπερινού και εν συνεχεία την ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στις 5 στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευή Πύρρας, στις 6:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου χωρίου Άγιος Νικόλαος (Καμνάϊ) και στις 8 στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Δροσοχωρίου.

Τον Σεβασμιώτατο συνόδευε ο εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Βαρθολομαίος Μαργαριτόπουλος».