Συνάντηση νέων ζευγαριών στην Αγία Μαρίνα Πατρών (ΦΩΤΟ)

Loading...


Μια ξεχωριστή και πρωτότυπη συνάντηση νέων ζευγαριών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24.2.2019, στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνης Πατρών, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου, ύστερα από συντονισμό του προϊσταμένου του Ιερού Ναού, αιδεσιμολογιωτάτου πρωτ. π. Παναγιώτου Θωμά.

Οπως αναφέρει ανακοίνωση της Μητρόπολης στην ωραία αυτή σύναξη συμμετείχαν ζευγάρια που ο γάμος τους ετελέσθη στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνης Πατρών κατά τα έτη 2017 και 2018.

Την σύναξη άνοιξε ο π. Παναγιώτης Θωμάς, ο οποίος ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την πρόταση της υλοποιήσεως αυτής της εκδηλώσεως και για μεγάλο του πατρικό ενδιαφέρον.

Ο Σεβασμιώτατος εν συνεχεία ωμίλησε μέσα σε κλίμα πνευματικά θερμό, με πολλή πατρική αγάπη στα νέα ζευγάρια που απεδέχθησαν την πρόσκληση της Εκκλησίας να συμμετάσχουν στην τόσο ωραία αυτή σύναξη, ανεφέρθη σε θέματα του γάμου και της οικογενείας, χρησιμοποιώντας κατάλληλα παραδείγματα και απήντησε στις ερωτήσεις που του έθεσαν, ενώ επήνεσε και τον π. Παναγιώτη για την διοργάνωση της εκδηλώσεως.

Την σύναξη πλαισίωσε η χορωδία «Πανύμνητος» υπό την διεύθυνση της κ. Αφροδίτης Χρυσανθακοπούλου.

Τέλος, στα νέα ζευγάρια ο Σεβασμιώτατος προσέφερε ένα ενθύμιο ως ευλογία για το σπίτι τους.tilegrafima.gr