Στους Παπάδες Νηλέως ο Μητροπολίτης Χαλκίδος (ΦΩΤΟ)

Loading...


ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ Ο

Την στην Βόρειο Εύβοια συνέχισε το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Ιουλίου 2016, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελλό του, Αρχιμ. Νικόδημο Ευσταθίου και τον Διάκ. Νεκτάριο Ευγενικό.

Το Σάββατο 9 Ιουλίου βρέθηκε στις Κατασκηνώσεις της Ι. Μητροπόλεως στις Ροβιές της Βόρειας Εύβοιας, όπου επικοινώνησε με τα 108 κορίτσια του Γυμνασίου και τα στελέχη, που με την ευθύνη της Αρχηγού κ. Μαγδαληνής Αργυράκη, φιλοξενούνται για ένα δεκαήμερο εκεί.

Την Κυριακή 10 Ιουλίου το πρωί, ο Σεβασμιώτατος κ. Χρυσόστομος επισκέφθηκε τον , όπου χοροστάτησε κατά τον Όρθρο, προεξήρχε στην Θεία Λειτουργία και κήρυξε τον θείο λόγο στους ευσεβείς χριστιανούς της Ενορίας.

Στην Θεία Λειτουργία συμμετείχαν, εκτός του Πρωτοσυγκέλλου π. Νικοδήμου και του Διακόνου Νεκταρίου, ο Αρχιερατικός Επίτροπος Νηλέως και Αιγαίων, Πρωτοπρεσβ. Κωνσταντίνος Λιάσκος, ο Πρεσβ. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος από την γειτονική Ι. Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας και ο Εφημέριος της Ενορίας Πρεσβ. Κωνσταντίνος Μπακαλάκης, ενώ το Ιερό Αναλόγιο διηκόνησαν Ιεροψάλτες της περιοχής.

Πριν την Απόλυση της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος κήρυξε τον θείο λόγο, με αφορμή τα δύο αναγνώσματα (Αποστολικό και το Ευαγγελικό) της ημέρας (Κυριακή Γ’ Ματθαίου) ενώ, μετά την Θεία Λειτουργία, το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο παρέθεσε πρωινό καφέ σε όλους, κατά την διάρκεια του οποίου συνεχίστηκε η προσωπική επικοινωνία του Σεβασμιωτάτου με τον υπ’ Αυτόν Ιερό Κλήρο και τον ευσεβή Λαό.

1107IDOS.jpg
1107IDOS1.jpg
1107IDOS2.jpg
1107IDOS3.jpg
1107IDOS4.jpg


tilegrafima.gr