Στον Βελγίου Αθηναγόρα ο Μανώλης Κεφαλογιάννης (ΦΩΤΟ)

Loading...


Εθιμοτυπική επίσκεψη στον πραγματοποίησε ο επανεκλεγής Έλληνας Ευρωβουλευτής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης.

Οπως αναφέρει ανακοίνωση της , η συνάντηση πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 25 Ιουνίου στην έδρα της Ιεράς Μητροπόλεως σε πολύ θερμό κλίμα.

Ο κ. Κεφαλογιάννης ζήτησε την ευχή και ευλογία του Μητροπολίτου για την ανανέωση της θητείας του ως μέλους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, εξέφρασε την πιστότητα και αφοσίωσή του στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, την Μητέρα Εκκλησίας της Κωνσταντινουπόλεως, του οποίου θα συνεχίσει να είναι αρωγός και υποστηριχτής των δικαίων του, και ενημέρωσε τον Σεβασμιώτατο για τις τρέχουσες εξελίξεις στο Ευρωπαϊκό γίγνεσθαι μετά τις εκλογές του παρελθόντος Μαΐου.

Ο Μητροπολίτης Αθηναγόρας ευχαρίστησε τον Ευρωβουλευτή για την τιμητική του επίσκεψη, αναφέρθηκε στις δραστηριότητες της Ιεράς Μητροπόλεως και κυρίως στους εορτασμούς του Χρυσού Ιωβηλαίου τον προσεχή Νοέμβριο και την επικείμενη επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχου στις χώρες της Μπενελούξ, και ευχήθηκε κάθε καλό προς όφελος της Ελλάδος, αλλά και συνόλου της Ευρωπαϊκής οικογένειας.tilegrafima.gr