Στον Ιεραπύτνης Κύριλλο παιδιά από την «Κιβωτό του Κόσμου» (ΦΩΤΟ)

Loading...


Την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019 ο υποδέχθηκε είκοσι κορίτσια από τον εθελοντικό Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «», τα οποία αυτές τις ημέρες φιλοξενούνται για ολιγοήμερες διακοπές στην Ιεράπετρα, σε συνεργασία της Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας, του Δήμου Ιεράπετρας και του Εμπορικού Συλλόγου Ιεράπετρας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Μητρόπολης, κατά την επίσκεψη των παιδιών, που προέρχονται από το Παράρτημα της Οργάνωσης μέριμνας και προστασίας της μητέρας και των παραμελημένων παιδιών «Κιβωτού του Κόσμου» στην Πωγωνιανή της Ηπείρου, παρόντες ήταν η Αντιδήμαρχος Ιεράπετρας κ. Χρύσα Χατζημαρκάκη, ο Πρόεδρος και Μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου κ.κ. Ευάγγελος Μπινιχάκης Χαραλ. Λαμπράκης και Μιχ. Μαυροκουκουλάκης.

Ο Σεβασμιώτατος συνομίλησε με όλα τα παιδιά και τους πρόσφερε μικρά αναμνηστικά δώρα και κεράσματα. Όπως τονίσθηκε κατά τη συνάντηση τόσο η Τοπική Εκκλησία, όσο και ο Δήμος Ιεράπετρας με τον δραστήριο Εμπορικό Σύλλογο της πόλης, επιδιώκουν την έμπρακτη στήριξη του έργου της «Κιβωτού του Κόσμου» προς στα απροστάτευτα παιδιά και κυρίως των παιδιών που βρίσκονται σε ανάγκη και κίνδυνο, αλλά και της ανυπεράσπιστης γυναίκας και μάνας, με απώτερο σκοπό να μπορέσει να μεγαλώσει η ίδια το παιδί της.tilegrafima.gr