Στο Πολυδένδρι ιερούργησε ο Λαγκαδά Ιωάννης (ΦΩΤΟ)

Loading...


Στον ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου της κωμοπόλεως του Πολυδενδρίου, προεξήρχε της Αρχιερατικής , το πρωί της Κυριακής 30 Οκτωβρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης, πλαισιούμενος από Ιερείς και Διακόνους της Ιεράς Μητροπόλεως Λαγκαδά.

Κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας μεταξύ του πολυπληθούς εκκλησιάσματος, παρέστη συπροσευχόμενος εκ του Ιερού Βήματος και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κατάγκας κ.κ. Μελέτιος (Πατριαρχείο Αλεξανδρείας).

Στην κυριακάτικη ομιλία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης, αναφέρθη εκτενώς στην σημερινή ακουσθήσα Ευαγγελική Περικοπή, καθώς και στην μεγάλη μορφή του Αγίου Δημητρίου, ο οποίος τιμάται όλος ιδιαιτέρως εις την περιοχή του Πολυδενδρίου, όπου αυτήν την περίοδο πραγματοποιούνται πολλές λατρευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις τιμής και αγάπης.

Διαβάστε εδώ:  Με λαπρότητα εόρταστηκε η Απελευθέρση του Λαγκαδά (ΦΩΤΟ)

Προ της Απολύσεως, ο Μητροπολίτης Λαγκαδά κ.κ. Ιωάννης, προχείρισε σε Πνευματικό τον Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο π. Απόστολο Μανωλούδη, εφημέριο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού της Αγίας Παρασκευής, ο οποίος σε λίγες ημέρες μεταβαίνει εις το Εξωτερικό, για να προσφέρει την διακονία του, εις την Ελληνική Ομογένεια.

3010lagk-1 3010lagk-7 3010lagk-6 3010lagk-5 3010lagk-4 3010lagk-3 3010lagk-2