Στο Δήμαρχο Ηρακλείου ο Μητροπολίτης Αυστρίας και 18 Δημοσιογράφοι για την προβολή της πόλης στην Ευρώπη

Loading...


Το προφίλ της Κρήτης και ιδιαίτερα του Ηρακλείου , την ιστορία και τον πολιτισμό της πόλης το διατροφικό μοντέλο και τα προϊόντα που παράγει παρουσίασε σήμερα ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης στους 18 Αυστριακούς Δημοσιογράφους που με πρωτοβουλία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Αυστρίας κ. κ. Αρσένιου επισκέπτονται την Κρήτη σε μια προσπάθεια προβολής του νησιού μας ενώ επεσήμανε παράλληλα ότι το νησί μας αποτελεί ένα ασφαλή και ποιοτικό τουριστικό προορισμό.
Οι Αυστριακοί επισκέπτες εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για τη θερμή υποδοχή στη Λότζια από το Δήμαρχο κ. Γιάννη Κουράκη και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτρη Καρατζάνη ,όπου τους προσφέρθηκαν παραδοσιακά κρητικά εδέσματα και αναμνηστικά δώρα.

1Ο κ. Κουράκης ευχαρίστησε τον Κρητικής Καταγωγής (Γέργερη Ηρακλείου) Μητροπολίτη κκ Αρσένιο για την εξαίρετη δουλειά που κάνει σε αυτή τη χώρα πέρα από τα θρησκευτικά του καθήκοντα ,καταβάλλοντας προσπάθειες για μεγαλύτερη προβολή της Κρήτης με στόχο να γίνει τουριστικός προορισμός για τους Αυστριακούς.

Από την πλευρά του ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αυστρίας κ. κ. Αρσένιος ανταπέδωσε ευχαριστίες για την εγκάρδια φιλοξενία και τόνισε ότι πρόκειται για ένα ταξίδι Δημοσιογράφων προς την Κρήτη ώστε να γνωρίσουν την παράδοση , τον πολιτισμό του Νησιού και γενικότερα να δουν μία διαφορετικά εικόνα από αυτήν που προβάλλουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στον γερμανόφωνο χώρο

 • Διαβάστε όλες τις ειδήσεις  και τα εκκλησιαστικά ΝΕΑ από το vimaorthodoxias.gr • Ορθοδοξία : Όλα τα ΝΕΑ για τις μητροπόλεις

  Επικαιρότητα ΕΔΩ 

  Εορτολόγιο : Γιορτή σήμερα - Όλες οι γιορτές

  Όλες οι προσευχές : Προσευχή 

   
 • tilegrafima.gr