Στο Διδυμότειχο ο Μητροπολίτης Σύμης (ΦΩΤΟ)

Loading...


Τον υπεδέχθη με ιδιαίτερη εγκαρδιότητα ως παλαιό γνώριμο και φίλο, στο Διδυμότειχο ο επιχώριος κ. Δαμασκηνός, στις 22 Αυγούστου.

Οπως αναφέρει ανακοίνωση της Μητρόπολης Διδυμοτείχου, τον Σεβασμιώτατο συνώδευαν ο Καθηγούμενος της Μονής των Ιβήρων πανοσ. Αρχιμανδρίτης Ναθαναήλ, ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Μονεμβασίας και Σπάρτης πανοσ. Αρχιμ. Θεόφιλος Μαντζαβράκος και ο εκ της αδελφότητος της Μονής των Ιβήρων Ιερομόναχος Αντώνιος.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Σύμης κ. Χρυσόστομος προσήλθε προσκεκλημένος της Μονής των Ιβήρων διά να προεξάρχει των ιερών ακολουθιών στην πανηγυρίζουσα, το διήμερο 22 και 23 Αυγούστου, επί τη αποδόσει της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, Ιερά Μονή Παναγίας Πορταΐτισσας στην Κορνοφωλιά Σουφλίου, που είναι παλαιό Μετόχιο της Αγιορειτικής Μονής των Ιβήρων.

Ο οικείος Αρχιερεύς είχε την ευκαιρία να ξεναγήσει τους εκλεκτούς φιλοξενουμένους του στον Καθεδρικό Ναό Παναγίας Ελευθερωτρίας, στο Επισκοπείο και στο Εκκλησιαστικό Μουσείο Διδυμοτείχου.

 • Διαβάστε όλες τις ειδήσεις  και τα εκκλησιαστικά ΝΕΑ από το vimaorthodoxias.gr • Ορθοδοξία : Όλα τα ΝΕΑ για τις μητροπόλεις

  Επικαιρότητα ΕΔΩ 

  Εορτολόγιο : Γιορτή σήμερα - Όλες οι γιορτές

  Όλες οι προσευχές : Προσευχή 

   
 • tilegrafima.gr