Στη μικρή ενορία της Λάμαρης ο Χαλκίδος Χρυσόστομος (ΦΩΤΟ)

Loading...


ΣΤΗ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

Συνεχίζοντας τις θερινές ποιμαντικές και ιεροκηρυκτικές επισκέψεις του σε μικρές και απομακρυσμένες Ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεως, ο , την Κυριακή 31 Ιουλίου 2016 επισκέφθηκε την μικρή Ενορία της Λάμαρης Διρφύων.

Ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στον Όρθρο και προεξήρχε στην Θεία Λειτουργία, με την συμμετοχή και του Αρχιμ. Φιλοθέου Θεοχάρη – Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου του και των Πρεσβ. Ιωάννου Κοκονού – αφυπηρετήσαντος Εφημερίου της Ενορίας και Κωνσταντίνου Ξυνογαλά – Εφημερίου της Ενορίας Καμπιών και Τοποτηρητού Λάμαρης.

Τους ύμνους έψαλλαν θαυμάσια οι ιεροψάλτες κ. Κωνσταντίνος Δέδες – ψάλτης του Ι. Ν. Αγίου Ιωάννου Χαλκίδος και κ. Πέτρος Βλάχος – ψάλτης του Ι. Ν. Αγίας Σοφίας Ξηρόβρυσης, με την συνοδεία και άλλων ιεροψαλτών της περιοχής.

Στο κήρυγμά του προς τους πιστούς της Ενορίας, ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στο Ευαγγελικό ανάγνωσμα της ημέρας και την θεραπεία του παραλυτικού, τονίζοντας, ότι η Εκκλησία είναι θεραπευτήριο του ανθρώπου.

Μετά την Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος επικοινώνησε με τους χριστιανούς του και στον πρωινό καφέ που το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο παρέθεσε σε όλους τους Ενορίτες.

0108idos.jpg
0108idos1.jpg
0108idos2.jpg
0108idos3.jpg
0108idos4.jpg