Συνάντηση του Μητροπολίτη Μαρωνείας με τον Μητροπολίτη Πριγκηποννήσων

Loading...


Το πρωί της Παρασκευής, 4ης Νοεμβρίου 2016 ο παρεπιδημών στην Θράκη, τη Ροδόπη και την έδρα της Ιεράς Μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πριγκηποννήσων κ. Ιάκωβος, Ιεράρχης του Οικουμενικού Πατριαρχείου, επεσκέφθη τον οικείον Μητροπολίτην κ. Παντελεήμονα στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, συνοδευόμενος υπό Ελλογιμωτάτων Καθηγητών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

Να σημειωθεί ότι σε ειδική τελετή που θα πραγματιοιηθή σήμερα το απόγευμα στο Αμφιθέατρο της παλαιάς Νομικής Σχολής ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Προγκηποννήσων κ. Ιάκωβος θα ανακηρυχθεί επίτιμος Διδάκτωρ του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας της Σχολής Κλασικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων ευχαρίστησε τον σεβάσμιον Ιεράρχην της Μητρός Εκκλησίας διά την επίσκεψιν και την μεταφοράν των ευχών της Αυτού Θειοτάτης Παναγιότητος του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου, ενώ τον συνεχάρη διά την τιμητικήν ταύτην διάκρισιν και ταπεινώς ευχήθηκε μακροημέρευσιν προς συνέχισιν ευκάρπου Ποιμαντορίας.