Συναυλία της Νατάσας Μποφίλιου για την ενίσχυση των Κατασκηνώσεων της Μητροπόλεως Λευκάδος

Loading...


Η ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ

Η Ιερά Μητρόπολη Λευκάδος και Ιθάκης με πολλή χαρά γνωστοποιεί ότι το Σάββατο, 6 Αυγούστου 2016 και ώρα 21.30 η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, παρουσιάζουν στο Φράγκικο Κάστρο της Αγίας Μαύρας (Λευκάδα), σε ένα μαγευτικό σκηνικό, την ξεχωριστή «ΒΑΒΕΛ» τους· μία μεγάλη συναυλία, όλα τα της οποίας θα διατεθούν για την ενίσχυση και την ανακαίνιση .

Στις Κατασκηνώσεις, κοντά στην Ιερά Μονή Φανερωμένης Λευκάδος, και αυτό το καλοκαίρι φιλοξενούνται σε έξι περιόδους περίπου τριακόσια παιδιά και νέοι από την Α΄ Δημοτικού μέχρι και φοιτητές, με την εθελοντική διακονία εξήντα νεαρών στελεχών.

Οι ωφέλειες από την Κατασκήνωση είναι πολλαπλές για τα παιδιά: Χαρά! Ψυχαγωγία! Αυτόνομη διαβίωση! Γνωριμία με την πρόταση ζωής της Εκκλησίας! Ζωή μέσα στη φύση! Ομαδικότητα!

Η Μητρόπολη ευχαριστεί εκ των προτέρων τους καλλιτέχνες και το κοινό της μεγάλης αυτής μουσικής εκδήλωσης, που θα βοηθήσουν με τη συμμετοχή τους στη συνέχιση της λειτουργίας της Κατασκήνωσης και την ανακαίνιση των υποδομών της.

Κάστρο Λευκάδας, Λευκάδα
Οι πόρτες ανοίγουν : 20.30
Ώρα έναρξης: 21.30
Τιμές εισιτηρίων: 15 ευρώ
Προπώληση εισιτηρίων: 13 ευρώ