Συγκινητική κίνηση μαθητών στην Ι.Μ. Ελευθερουπόλεως (ΦΩΤΟ)

Loading...


Το πρωί της Δευτέρας 19 Δεκεμβρίου 2016, επισκέφθηκαν στα γραφεία της , τον αντιπροσωπεία του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ελευθερουπόλεως συνοδευόμενοι από τον Διευθυντή του Σχολείου κ. Στέργιον Κεχαγιά και τον Δάσκαλο της 3ης Δημοτικού κ. Κωνσταντίνο Σαββατιανό για να παραδώσουν τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα από τους μαθητές του σχολείου, τα οποία θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Τραπέζι της Αγάπης της Μητροπόλεως.

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης αφού καλωσόρισε εγκαρδίως τους μικρούς μαθητές και τους δασκάλους, απηύθυνε λόγο πατρικό αναφερόμενος στην σημασία της φιλανθρωπίας στη ζωή του χριστιανού. Εν συνεχεία επαίνεσε και ευχαρίστησε τα παιδιά, τους δασκάλους και τους γονείς των παιδιών, για την πράξη τους αυτή και ευχήθηκε ο φιλάνθρωπος Θεός να ανταποδώσει την πράξη τους αυτή με κάθε καλό γι αυτούς και τις οικογένειες τους.

Διαβάστε εδώ:  Ομιλία και παραινέσεις του Μητροπολίτη Ηλείας Γερμανού προς τους μαθητές

Τέλος αφού άκουσε χριστουγεννιάτικα κάλαντα από τους μικρούς επισκέπτες του, έδωσε ως ευλογία μια εικονίτσα της Παναγίας και ένα κομποσκοίνι.

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????