Προσφορά τροφίμων και παιχνιδιών από την Ελληνική Αστυνομία στην Ι.Μ.Αρκαλοχωρίου

Loading...


Τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου επισκέφθηκαν την Ιερά Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης Υποστράτηγος κ. Εμμανουήλ Παραβολιδάκης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηρακλείου Ταξίαρχος κ. Μιχαήλ Καραμαλάκης, με τον Αστυνομικό Διευθυντή της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης κ. Ευάγγελο Παρασύρη και  τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

Τους υποδέχθηκαν ο Σεβ. Μητροπολίτης  κ. Ανδρέας, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Μινώα Πεδιάδας κ. Αντώνης Χρονάκης, ο Ανθυπαστυνόμος του Α.Τ. Αρκαλοχωρίου κ. Ιωάννης Φιλλιπίδης, ο Συντονιστής του Τομέα Αλληλεγγύης και Κοινωνικής Συνοχής Αρχιμ. Θεολόγος Αλεξανδράκης, καθώς και τα μέλη του Τομέα  π. Πέτρος Ψυλλάκης,  π. Ελευθέριος Σκουλάς και π. Ιερόθεος Χιώτης.
Η παραπάνω επίσκεψη είχε σκοπό την προσφορά  τροφίμων και ρουχισμού στον Τομέα Αλληλεγγύης και Κοινωνικής Συνοχής της Ιεράς Μητροπόλεως και παιχνιδιών στα παιδιά της «Παγκοινιάς Παιδικού Γεύματος», τα οποία ήταν παρόντα και με ιδιαίτερη χαρά δέχθηκαν τα προσφερθέντα δώρα.

Με την πράξη αυτή αποδεικνύεται και πάλι  ότι η Ελληνική Αστυνομία, με αισθήματα ευαισθησίας και φιλανθρωπίας, συμβάλει ενεργά και γίνεται αρωγός στο φιλανθρωπικό έργο της τοπικής μας Εκκλησίας, και όχι μόνο. Η πρωτοβουλία της  έχει σκοπό την ανακούφιση του καθημερινά δοκιμαζόμενου συνανθρώπου μας, στις πρώτες δεκαετίες του εικοστού πρώτου αιώνα, με την οικονομική κρίση, την ύφεση, την ανεργία και την ανέχεια.

Η Ιερά Μητρόπολή μας εκφράζει την ευαρέσκεια και τις θερμές ευχαριστίες της προς την Γ.Α.Δ.Κ. και τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. που μερίμνησαν για τη συλλογή των παραπάνω ειδών και εύχεται σε εκείνους και τις οικογένειές τους καλό και ευλογημένο νέο έτος.