Ποιος θα σώσει τον τόπο από τη μάστιγα αυτή;

Loading...


Άγρια επιδρομή κλεπτών δέχθηκαν την Κυριακή το βράδυ 24 Φεβρουαρίου, οι Κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεώς μας στο Καινούριο Λοκρίδος.

Άγνωστοι κλέπτες αφήρεσαν όλα τα σκεύη από τα μαγειρεία (κατσαρόλες, ταψιά, δίσκους, ποτήρια, μαχαιροπήρουνα, μηχανές κοπής κρέατος και αλλαντικών κ.α.). Μόλις διαπιστώθηκε η κλοπή, η Επιτροπή των Κατασκηνώσεων με εντολή του Σεβασμιωτάτου κάλεσε την Αστυνομία της περιοχής και κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων.
Τον τελευταίο καιρό οι Κατασκηνώσεις έχουν δεχθεί πολλά πλήγματα από κακοποιούς χωρίς να ευρεθεί κανένας από αυτούς.

Επ’ ευκαιρία της κλοπής αυτής ο Σεβασμιώτατος κάνει έκκληση στις Αστυνομικές αρχές, με όσα μέσα διαθέτουν, να περιφρουρούν την περιουσία των πολιτών και να προστατεύουν την ασφάλεια και σωματική ακεραιότητα κάθε ανθρώπου. Όπως έχει φθάσει η κατάσταση όλοι οι άνθρωποι αισθάνονται ότι η Ελλάδα είναι αφύλακτη χώρα και οι πάσης φύσεως εγκληματίες έχουν ανοικτό πεδίο δράσεως, επί ζημία των πολιτών.

Όπως πολλές κατοικίες και καταστήματα δέχονται χτυπήματα από τους ανθρώπους της παρανομίας, έτσι και πολλοί εκκλησιαστικοί χώροι, Εκκλησίες, Πνευματικά Κέντρα, Μοναστήρια και Ιδρύματα συνεχώς απειλούνται από κακοποιούς και εγκληματίες.

Ερωτούμε τους υπευθύνους: Ποιος θα σώσει τον τόπο από τη μάστιγα αυτή;