ΠΑΤΡΑ: Κληρικολαϊκή Σύναξη της Μητρόπολης

Loading...


Με την ευκαιρία της ανανεώσεως των Εκκλησιαστικών Συμβουλίων των Ιερών Ναών (2020-2023) της , ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος, συνεκάλεσε την Δευτέρα 13.1.2020, σύναξη των Ιερέων-Προϊσταμένων των Ιερών Ναών και των Εκκλησιαστικών Επιτρόπων του διευρυμένου Δήμου Πατρέων στον παλαιό Ιερό Ναό του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου .

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Μητρόπολης, της Συνάξεως προηγήθηκε η Ακολουθία του Εσπερινού και εν συνεχεία ο Σεβασμιώτατος με πατρική αγάπη ωμίλησε στα μέλη των Εκκλησιαστικών Συμβουλίων, δίδοντάς τους λεπτομερώς οδηγίες για την επιτέλεση των ιερών καθηκόντων τους. Ιδιαιτέρως ετόνισε ότι πρέπει να έχουν πνευματική ζωή και εκκλησιαστικό φρόνημα.

Διαβάστε εδώ:  ΠΑΤΡΑ: Η Εορτή του Αγίου Οσιομάρτυρος Παύλου τού Πατρέως

Σε όλους έδωσε μαζί με τα διοριστήριά τους, ειδικό έντυπο με οδηγίες πνευματικές για την προσωπική τους πνευματική πρόοδο και κατάρτιση και για την επιτυχία στο έργο το οποίο τους ανέθεσε η Εκκλησία.

Παρόμοιες συνάξεις θα πραγματοποιηθούν και στις άλλες Αρχιερατικές Περιφέρειες.

 • Διαβάστε όλες τις ειδήσεις  και τα εκκλησιαστικά ΝΕΑ από το vimaorthodoxias.gr • Ορθοδοξία : Όλα τα ΝΕΑ για τις μητροπόλεις

  Επικαιρότητα ΕΔΩ 

  Εορτολόγιο : Γιορτή σήμερα - Όλες οι γιορτές

  Όλες οι προσευχές : Προσευχή 

   
 • tilegrafima.gr