Παρουσίαση βιβλίου του μακαριστού Μητροπολίτη Λαρίσης Ιγνατίου

Loading...


: Είναι το τίτλος του βιβλίου που θα παρουσιαστεί στη Σαλαμίνα σε ένα Κυριακάτικο πρωινό, αφιερωμένο στον Μακαριστό Λαρίσης Ιγνάτιο.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεγάρων και Σαλαμίνος κ. Κωνσταντίνος σας προσκαλεί την Κυριακή 26 Ιανουαρίου στις 12:00 το μεσημέρι στην αίθουσα τελετών του Δημαρχείου Σαλαμίνος σε μία εκδήλωση προς τιμήν του μακαριστού Μητροπολίτη Λαρίσης κυρού Ιγνατίου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί το δεύτερο βιβλίο του μακαριστού Ιγνατίου, το οποίο εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου εις μνήμη του κεκοιμημένου Ιεράρχου της.

Για το βιβλίο θα μιλήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος ενώ θα συντονίσει ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Μεγάρων και Σαλαμίνος Αρχιμ. Προκόπιος Γεωργίου.

Παρακαλούνται όλοι οι πιστοί χριστιανοί να προσέλθουν για να τιμήσουν την μνήμη του πεφιλημένου, Σαλαμινίου στην καταγωγή, Μητροπολίτου κυρού Ιγνατίου.

 • Διαβάστε όλες τις ειδήσεις  και τα εκκλησιαστικά ΝΕΑ από το vimaorthodoxias.gr • Ορθοδοξία : Όλα τα ΝΕΑ για τις μητροπόλεις

  Επικαιρότητα ΕΔΩ 

  Εορτολόγιο : Γιορτή σήμερα - Όλες οι γιορτές

  Όλες οι προσευχές : Προσευχή 

   
 • tilegrafima.gr