Πανηγυρίζει το μοναστήρι της «Παναγίας του Έβρου» στη Μάκρη Αλεξανδρούπολης

Loading...


Σήμερα Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013 η Εκκλησίας μας εορτάζει την Απόδοση της Θεομητορικής Εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, πανηγυρίζει το μοναστήρι της …«Παναγίας του Έβρου» στη Μάκρη Αλεξανδρουπόλεως. Αποτελεί ιδιαίτερη ευλογία για την τοπική μας Εκκλησία και για την περιοχή μας γενικότερα, η παρουσία της Αδελφότητας των Μοναζουσών, αφού αθόρυβα και σεμνά, χαρίζει τις πνευματικές της ευεργεσίες σε πολλούς συμπατριώτες μας, ενώ με τις προσευχές των αδελφών σκεπάζει τα προβλήματα και τις ανάγκες της επαρχίας μας. 
Η Ιερά Μονή της «Παναγίας του Έβρου» της Μάκρης, δέχεται χιλιάδες χριστιανούς κάθε χρόνο και η Παναγία μας θαυματουργεί, ευλογεί και ανταποκρίνεται στην προσευχή και στην πίστη όλων όσων προστρέχουν στη Χάρη της.

Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών Πανηγύρεως

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013: Στις 7.00 το απόγευμα θα τελεσθεί Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Ανθίμου.

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013: Από τις 7.30 μέχρι τις 10.00 το πρωί θα τελεσθεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και θα ακολουθήσει η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας της «Παναγίας του Έβρου» εντός του περιβόλου της Ιεράς Μονής.