Πανήγυρις Αγίου Νικολάου στο Λουξεμβούργο

Loading...


Τελέστηκε, εκ μεταθέσεως ως είθισται λόγω της υπάρξεως τριών Ενοριών τιμωμένων στον , η πανήγυρις της Ενορίας του Αγίου Νικολάου στο Λουξεμβούργο, την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου και Εξάρχου Κάτω Χωρών και Λουξεμβούργου κ. Αθηναγόρου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Μητρόπολης: “Ο Σεβασμιώτατος τέλεσε την Θεία Λειτουργία με την συμμετοχή κληρικών της Μητροπόλεως αλλά και των διακονούντων ιερέων στις υπάρχουσες στο Λουξεμβούργο λοιπές ορθόδοξες παρουσίες, ενώ τα αναλόγια πλαισίωσαν η χορωδία του Ναού και η χορωδία της Ρουμανικής Ενορίας του Λουξεμβούργου.

Διαβάστε εδώ:  Στον Βελγίου Αθηναγόρα ο Αντιναύαρχος Ιωάννης Παυλόπουλος

Την πανήγυρι τίμησαν με την παρουσία τους ο απερχόμενος Πρέσβυς της Ελλάδας στο Λουξεμβούργο κ. Λούης-Αλκιβιάδης Αμπατής, Στρατιωτική Αντιπροσωπεία της Ελλάδα στην βάση του ΝΑΤΟ στο Λουξεμβούργο, η Γενική Εισαγγελέας του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου κα. Laura Codruța Kövesi, ο Άρχων Διδάσκαλος του Γένους Δρ. Θεοχάρης Γραμματικός, η Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Λουξεμβούργου κα. Σία Καββαδία και πλήθος εκκλησιάσματος.

Ακολούθησε πλούσια δεξίωση για όλο το εκκλησίασμα στο Ενοριακό Κέντρο της Ενορίας”.

 • Διαβάστε όλες τις ειδήσεις  και τα εκκλησιαστικά ΝΕΑ από το vimaorthodoxias.gr • Ορθοδοξία : Όλα τα ΝΕΑ για τις μητροπόλεις

  Επικαιρότητα ΕΔΩ 

  Εορτολόγιο : Γιορτή σήμερα - Όλες οι γιορτές

  Όλες οι προσευχές : Προσευχή 

   
 • tilegrafima.gr