Πανηγυρικός εορτασμός της Παναγίας στα Χωραφάκια Χανίων (ΦΩΤΟ)

Loading...


ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ

Πλήθος ευσεβών προσκυνητών παρευρέθηκε ανήμερα της , και παρακολούθησε την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον ομώνυμο Ιερό Ναό στα Χωραφάκια Ακρωτηρίου, ιερουργούντος του

… και συλλειτουργούντων του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμ. και Αρχιερατικού Επιτρόπου της Β΄Αρχιερατικής Περιφέρειας Αμφιλοχίου Παπαγιαννάκη, του οικείου εφημερίου Πρωτ. Ιωάννου Παπαδομανωλάκη, του Πρωτ. Αντωνίου Κουκουράκη και του διακόνου Δημητρίου Δερμιτζάκη.

Στο κήρυγμα του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στο πρόσωπο της Υπεραγίας Θεοτόκου, στις αρετές της που αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση, καθώς στην πρεσβεία και μεσιτεία της προς όλους εμάς…

Το ”παρών” στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία έδωσε και ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας πραγματοποιήθηκε η λιτάνευσις της Ιεράς Εικόνος της Θεοτόκου και του Επιταφίου στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού συλλιτανευόντων ιερέων και πλήθους πιστών, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε παραδοσιακή κρητική φιλοξενία.

DSC_0197.jpg
DSC_0199.jpg
DSC_0205.jpg
DSC_0211.jpg
DSC_0224.jpg
DSC_0245.jpg
DSC_0249.jpg
DSC_0261.jpg
DSC_0269.jpg