Παιδιά από την Μποτσουάνα στη Λειτουργία στο Ακρωτήρι Χανίων (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Loading...


Στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στον Καλαθά Ακρωτηρίου τελέσθηκε την Κυριακή 23 Ιουλίου Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κυδωνίας κ.κ. Δαμασκηνού και συλλειτουργούντων του οικείου εφημερίου π. Βασιλείου Κιάσσου, του π. Ευαγγέλου Μπακαρόζου και του διακόνου π. Δημητρίου Δερμιτζάκη.

Οπως αναφέρει ανακοίνωση της Μητροπόλεως: «Την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία παρακολούθησαν και τα παιδιά από την Ορθόδοξη Μητρόπολη Μποτσουάνας που αυτές τις ημέρες φιλοξενούνται από την Ιερά Μητρόπολη μας, συνοδευόμενα από τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Μητροπόλεως μας Πρωτ. Γεώργιο Περάκη.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας καλωσόρισε τα παιδιά, προσφέροντας ως ευλογία αναμνηστικά δώρα της Μητροπόλεως μας και συμβουλεύοντας τα ότι μόνο μέσα στην εκκλησία ο άνθρωπος μπορεί να λύσει όλα του τα προβλήματα.

Διαβάστε εδώ:  Συνάντηση του Μητροπολίτη Κυδωνίας με το νέο ΓΕΠΣ-ΒΥ/ΓΕΣ

Η αποστολη των παιδιών με τη σειρά της ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την αβραμιαία φιλοξενία που έλαβαν όλες αυτές τις ημέρες στα όμορφα Χανιά, προσφέροντας του αναμνηστικά δώρα από την Ορθόδοξη Μητρόπολη τους».