Οχετός Πολάκη εναντίον του Μητροπολίτη Καλαβρύτων

Loading...


Με σκληρότατους χαρακτηρισμούς και απολύτως επιθετικό ύφος ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης απάντησε στο κείμενο του Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιου, όπου ο Ιεράρχης αναφέρεται στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ως «αντίχριστο» και «άθεο».

Με ανάρτησή του στο προφίλ του στο facebook, ο Πολάκης χαρακτηρίζει τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο «ταγματάρχη της χωροφυλακής της χούντας», «υμνητή των βασανιστών» και «θαυμαστή της «γλυκιάς ελπίδας» των χρυσαυγιτών».

«Αει κρύψου φασισταριό», γράφει ο υπουργός απευθυνόμενος στον Μητροπολίτη και καταλήγει: «Αντίχριστος είναι ο βίος και η πολιτεία σου όταν λιβάνιζες τον Ντερτιλή τον εκτελεστή του Μυρογιάννη, ΟΧΙ αυτή η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός».

Διαβάστε εδώ:  Καλαβρύτων Αμβρόσιος: "Τσίπρας, ο άθεος και αντίχριστος"

Ολόκληρη η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη, όπως ανέβηκε στο προφίλ του στο facebook:
«Μιληςε πάλι ο Ταγματαρχης της χωροφυλακής της χούντας, ο υμνητής των βασανιστών ,ο θαυμαστής της «γλυκιάς ελπίδας» των χρυσαυγιτων …… και κήρυξε το λόγο του θεού και της χριστιανικής αγάπης!!!!
Αει ΚΡΥΨΟΥ φασισταριο ,Αντίχριστος ειναι ο βίος και η πολιτεία σου οταν λιβανιζες τον Ντερτιλη τον εκτελεστη του Μυρογιαννη ,ΟΧΙ αυτή η κυβερνηςη και ο πρωθυπουργός!!!».tilegrafima.gr