Ο ξεχωριστός γάμος που τέλεσε ο Κηφισίας Κύριλλος στο Λύρειο (ΦΩΤΟ)

Loading...


«Μέσα από τις στάχτες του προηγούμενου έτους, γεννιέται μια καινούργια και ελπιδοφόρα ζωή». Αυτή η σκέψη τριγυρνούσε στο μυαλό όλων των παρευρισκομένων, χθες Κυριακή 23 Ιουνίου 2019, στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος Λυρείου, στο Μάτι Αττικής, όπου ετελέσθη το Μυστήριο του , της Όλγας, ενός κοριτσιού που έζησε και μεγάλωσε στους χώρους του παιδικού χωριού, και του Θεόδωρου.

Οπως αναφέρει ανακοίνωση της Μητρόπολης Κηφισίας: «Το Μυστήριο τέλεσε ο , συμπαραστατούμενος από ιερείς της περιοχής και άλλους που διατηρούν σχέση με το Μοναστήρι και τα παιδιά. Ξεχωριστή φιγούρα, μέσα στην όλη συγκινητική ατμόσφιαρα, η Καθηγουμένη της Μονής, μοναχή Μαρία, η οποία σαν στοργική μητέρα, παρέδωσε την Όλγα, την κοπέλα που μεγάλωσε στα χέρια της, στον σύζηγο της, με την ευχή η νέα ζωή που ξεκινάνε να είναι πλημμυρισμένη από το Φως και της Χάρη του Τριαδικού Θεού και το οικοδόμημα της οικογένειας τους να είναι χτισμένο και στερεωμένο » ἐν ἀγάπη τελεία, εἰρηνική, καὶ βοήθεια».

Στο τέλος του Μυστηρίου, ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στο νεόνυμφο ζεύγος μαζί με τα επίγεια αγαθά, να τους αξιώσει ο Θεός να απολαύσουν ενωμένοι και τα αιώνια αγαθά της ουρανίου Βασιλείας».tilegrafima.gr