Ο Πατρών Χρυσόστομος στην κεντρική δομή των Συσσιτίων της Μητροπόλεως (ΦΩΤΟ)

Loading...


Με την ευκαιρία της εορτής του Οσίου Ευφροσύνου του Μαγείρου, προστάτου των Μαγείρων, του οποίου η Εκκλησία μας τιμά την μνήμη στις 11 Σεπτεμβρίου, ο επεσκέφθη την κεντρική δομή των Συσσιτίων της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών «Άρτος Αγάπης» προκειμένου να ευλογήση, να ευχηθή και να επιστηρίξη τους διακονούντες αδελφούς, οι οποίοι εργάζονται με θυσιαστικό φρόνημα και αυταπάρνηση, προκειμένου ουδείς αδελφός να μείνη νηστικός στην Ιερά Μητρόπολη Πατρών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της , ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τόσο τον πανοσιολογιώτατο Αρχιμ. π. Αρτέμιο Αργυρόπουλο, Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως, όσο και τους μαγείρους και τους εργαζομένους στο Συσσίτιο της Ιεράς Μητροπόλεως, ως και τους εθελοντάς και τους ευχήθηκε κάθε ευλογία παρά Κυρίου, διά πρεσβειών του Οσίου Ευφροσύνου του Μαγείρου.

Σημειωτέον ότι από την κεντρική δομή των συσσιτίων και από τις Ενοριακές της Ιεράς Μητροπόλεως σιτίζονται πλέον των 2000 αδελφών μας.

 • Διαβάστε όλες τις ειδήσεις  και τα εκκλησιαστικά ΝΕΑ από το vimaorthodoxias.gr • Ορθοδοξία : Όλα τα ΝΕΑ για τις μητροπόλεις

  Επικαιρότητα ΕΔΩ 

  Εορτολόγιο : Γιορτή σήμερα - Όλες οι γιορτές

  Όλες οι προσευχές : Προσευχή 

   
 • tilegrafima.gr