Ο Νέας Ιωνίας Γαβριήλ στο Ινστιτούτο Διαρκούς Επιμόρφωσης του ΓΕΕΘΑ (ΦΩΤΟ)

Loading...


Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας: Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ.κ. Γαβριήλ, ήταν κεντρικός ομιλητής στο Ινστιτούτο Διαρκούς Επιμόρφωσης (Ι.Δ.Ε.) του ΓΕΕΘΑ.

Το κοινό του ΙΔΕ αποτελείται από επιλεγμένους Ανώτερους και Ανώτατους Αξιωματικούς των τριών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας καθώς και στο ανάλογο πολιτικό προσωπικό του ΥΠΕΘΑ.

Πρόκειται για ένα καινοτόμο πρόγραμμα σπουδών δια βίου μάθησης, το οποίο βασίζεται αποκλειστικά στην εθελοντική προσφορά των διδασκόντων και των άλλων ομιλητών, καθώς επίσης και στην εθελοντική προσέλευση των σπουδαστών.

Διαβάστε εδώ:  Χειροτονία Πρεσβυτέρου από τον Νέας Σμύρνης Συμεών (ΦΩΤΟ)

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Σεβασμιότατος συζήτησε με τους σπουδαστές θέματα της τρέχουσας εθνικής και εκκλησιαστικής επικαιρότητας, όπως το ζήτημα της Μακεδονίας, τη διάκριση Εκκλησία και κράτους, αλλά και άλλα θέματα οικονομικά – κοινωνικά.

Ο Σεβασμιότατος εντυπωσίασε τους σπουδαστές με τις γνώσεις του, αλλά κυρίως με τη σύγχρονη αντίληψη και οπτική του επί της επικαιρότητας και απάντησε σε πληθώρα ερωτήσεων.tilegrafima.gr