Ο Ναυπάκου Ιερόθεος στις κατασκηνώσεις της Μητρόπολης (ΦΩΤΟ)

Loading...


Τελέσθηκε την Δευτέρα 8 Ιουλίου ο αγιασμός για την έναρξη της κατασκηνωτικής περιόδου θηλέων της , στις εγκαταστάσεις της Ιεράς Μητροπόλεως στον Άγιο Παντελεήμονα Αντιρρίου.

Οπως ανακοίνωση της Μητρόπολης, ο τέλεσε τον αγιασμό, ευλόγησε τα παιδιά και τους ευχήθηκε πατρικά και έδωσε το όνομα της κατασκηνώσεως, «ο καλός αγώνας», που αναφέρεται στον αγώνα να διατηρήσει ο νέος άνθρωπος και κάθε άνθρωπος την πίστη του στον αληθινό Θεό, καθώς και τις ονομασίες των ομάδων, που είναι αρετές που βοηθούν ή παράγονται από την πίστη (έμπνευση, αγάπη, υπομονή, ελπίδα, χαρά).

Επίσης ο Σεβασμιώτατος κ. Ιερόθεος ανακοίνωσε τα στελέχη της Κατασκήνωσης, που έχει υπεύθυνο Ιερέα τον Πρωτοπρ. π. Γεώργιο Παπαβαρνάβα και αρχηγό την ιατρό κ. Αναστασία Πανταζοπούλου και πολλά νεαρά στελέχη που όλα έχουν μεγαλώσει μέσα στην Κατασκήνωση της Ιεράς Μητροπόλεως και έχουν αγάπη για τα παιδιά, όρεξη για την κατασκηνωτική εμπειρία και πείρα.

Τα στελέχη της κατασκήνωσης θηλέων πλαισιώνονται από πολλούς εθελοντές που βοηθούν ποικιλοτρόπως, μεταξύ αυτών τις κυρίες των Συνδέσμων Αγάπης Αγίου Δημητρίου και Αγίας Παρασκευής Ναυπάκτου.

 • Διαβάστε όλες τις ειδήσεις  και τα εκκλησιαστικά ΝΕΑ από το vimaorthodoxias.gr • Ορθοδοξία : Όλα τα ΝΕΑ για τις μητροπόλεις

  Επικαιρότητα ΕΔΩ 

  Εορτολόγιο : Γιορτή σήμερα - Όλες οι γιορτές

  Όλες οι προσευχές : Προσευχή 

   
 • tilegrafima.gr