Ο Μητροπολίτης Λαρίσης σε Παρακλήσεις (ΦΩΤΟ)

Loading...


ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΙΟ

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Στόμιο Λαρίσης τέλεσε ο Σεβασμιώτατος  την Ιερά Παράκληση προς την , παρουσία των πιστών κατοίκων αλλά και αρκετών παραθεριστών. 

Στο κήρυγμα του αναφέρθηκε στην ευλογία που έχουμε ως Ορθόδοξοι Χριστιανοί στη ζωή μας να έχουμε ως αληθινή Μητέρα μας την Παναγία και παρότρυνε όλους τους πιστούς να μην παραλείπουν καθημερινά να υψώνουν χείρας ικέτιδας στο γλυκύτατο Πρόσωπό Της.

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ

Την πρώτη Παράκληση πρός το πρόσωπο της Υπεραγίας Θεοτόκου τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Ιγνάτιος στη γυναικεία Ιερά Μονή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στον Πυργετό
Λαρίσης. Η σεβαστή Γερόντισσα, Αγάπη μοναχή, υποδέχθηκε τον Σεβασμιώτατο και την συνοδεία του στην είσοδο του Μοναστηριού και ευθύς αμέσως μετέβησαν ομού στο καθολικό, το οποίο τιμάται στον Άγιο Νεκτάριο, Επίσκοπο Πενταπόλεως και τέλεσαν την Ιερά Παράκληση. Ο Σεβασμιώτατος ομίλησε για την ευλάβεια που πρέπει να έχουμε οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί στο πρόσωπο της Παναγίας και τέλος ευχαρίστησε την Καθηγουμένη της Μονής για τις προσπάθειες τις οποίες καταβάλλει καθημερινά για την πνευματική πρόοδο όλων των ευλαβών προσκυνητών.