Ο Μητροπολίτης Κορίνθου στην αλλαγή διοίκησης της Σχολή Μηχανικού (ΦΩΤΟ)

Loading...


Στην τελετή Παράδοσης – Παραλαβής της Διοίκησης της Σχολής Μηχανικού Λουτρακίου την Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017, παρευρέθει ο όπου και τέλεσε την Ακολουθία «Δι᾿ αλλαγήν Διοικήσεως», πλαισιούμενος από πλειάδα Κληρικών.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε ενώπιον του Διευθυντή της Διεύθυνσης Μηχανικού του ΓΕΣ Υποστράτηγου κ. Αντώνιου Κονδύλη, ενώ παρευρέθηκαν οι Διοικητές των Σωμάτων Ασφαλείας, ο Βουλευτής Κορινθίας κ. Γεώργιος Τσόγκας, ο Δήμαρχος Λουτρακίου, Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γεώργιος Γκιώνης, Δημοτικοί και Περιφερειακοί Σύμβουλοι από όλο τον Νομό.

Ο απερχόμενος Διοικητής Υποστράτηγος, κ. Μηνάς Παπαδάκης στον λόγο του δεν παρέλειψε να αναφερθεί ευλαβώς στις μεσιτικές πρεσβείες του Οσίου Πατρός ημών Παταπίου του εν Λουτρακίω, ως και στην αγαστή συνεργασία του, επί τέσσαρα χρόνια, μετά του σεπτού .

Διαβάστε εδώ:  Μητροπολίτης Κορίνθου: «Ο Χριστός να χαρίζει την αρετή της συγνώμης» (ΦΩΤΟ)

Μετά το πέρας της τελετής ο Σεβ. ευχήθηκε κατ᾿ ιδίαν στον Υποστράτηγο κ. Μηνά Παπαδάκη επιτυχία στα νέα του καθήκοντα ως Διευθυντού του Ε΄ Κλάδου του ΓΕΕΘΑ, ενώ στον αναλαμβάνοντα Διοικητή κ. Ηλία Αρσένο, Ταξίαρχο, να διοικεί χρηστά και να υπηρετεί με ζήλο τα νέα του καθήκοντα.