Ο Μητροπολίτης Δωρόθεος στον Ι.Ναό των Αγίων Πέτρου και Παύλου στην Τήνο (ΦΩΤΟ)

Loading...


Ο ‘, συμπαραστατούμενος από τον Αρχιερατικό Επίτροπο Τήνου και ιερείς της νήσου, χοροστάτησε απόψε κατά τον Πανηγυρικό Εσπερινό, που τελέσθηκε στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, στο χωριό Τριαντάρος της ιεράς νήσου , στο οποίο εγεννήθησαν και ανετράφησαν κατάγονταν ο Εθνοϊερομάρτυς Μητροπολίτης Μοσχονησίων Αμβρόσιος και ο αοίδιμος Μητροπολίτης Χαλκίδος Γρηγόριος Πλειαθός.

Στην ομιλία του, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’, με αφορμή τα αναγνώσματα από τις Επιστολές του Αποστόλου Πέτρου, αναφέρθηκε περί της αγάπης προς το Θεό, την Εκκλησία και τους ανθρώπους, και ευχαρίστησε τον Εφημέριο και τους Επιτρόπους του Ναού για τη μέριμνα και τη φροντίδα τους προς αυτόν.

Στον Εσπερινό παρέστησαν ο επικεφαλής της μείζονος Πλειοψηφίας του Δήμου Τήνου, κ. Παναγιώτης Κροντηράς, Δημοτικοί Σύμβουλοι, o Πρόεδρος του Τοπικού Διαμερίσματος κ. Δημ. Λούβαρης, ο Πολιτευτής κ. Χρήστος Πολατσίδης, ο επί τιμή Δήμαρχος κ. Σάββας Απέργης, ο επί τιμή Αντιπρόεδρος τουτ ΠΙΙΕΤ κ. Ιωάννης Πολατσίδης και πλήθος πιστών.

Εν συνεχεία, στην αίθουσα του Ναού, κατά το έθος παρετέθη παραδοσιακή δοχή.

3006syr (1).jpg
3006syr (2).jpg
3006syr (3).jpg
3006syr (4).jpg
3006syr (5).jpg
3006syr (6).jpg
3006syr (7).jpg
3006syr (8).jpg