Ο Μαρωνείας Παντελεήμων στις κατασκηνώσεις της Μητρόπολης (ΦΩΤΟ)

Loading...


Στην περιοχή του Κρυονερίου Προσκυνητών του Νομού Ροδόπης μέσα σε ένα όμορφο τοπίο, βρίσκονται οι νέες εγκαταστάσεις των Εκκλησιαστικών Κατασκηνώσεων της .

Οπως αναφέρει ανακοίνωση της Μητρόπολης, την μεσημβρίαν της Πέμπτης, 11ης Ιουλίου 2019, ο ετέλεσε την ακολουθίαν του Αγιασμού επί τη ενάρξει της δευτέρας Κατασκηνωτικής περιόδου αρρένων ευχηθείς καταλλήλως.

Στις κατασκηνώσεις της Μητροπόλεως δίδεται η ευκαιρία για επικοινωνία και δημιουργική συνεργασία της Εκκλησίας με την νέα γενιά. Βασικός και μοναδικός σκοπός να μορφώσει στις παιδικές ψυχές τον Χριστό.

Το πρωινό ξύπνημα, η προσευχή, η έπαρση της Σημαίας, η μελέτη, οι ομαδικές εργασίες, το φαγητό, οι αθλοπαιδιές, το θαλάσσιο μπάνιο, το παιχνίδι, η ψυχαγωγία, ο περίπατος, οι συναντήσεις ομάδων, εξασφαλίζουν μια άνετη και ευχάριστη κοινωνική συμβίωση.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στην Εκκλησία η οποία ως φιλόστοργη μητέρα σκύβει με απόλυτο σεβασμό πάνω στις ευαίσθητες παιδικές ψυχές, προσπαθώντας να μεταδώσει την ομορφιά και το νόημα της χριστιανικής ζωής. Επίσης, ετόνισε την ανιδιοτελή προσφορά των αρχηγών, υπαρχηγών, ομαδαρχών, στελεχών που διακονούν, μαρτυρεί δε την υπέρβαση του ατομισμού, την κοινωνία των προσώπων και αποτελεί αξιομίμητο παράδειγμα.

Δείτε φωτογραφίες της Μητρόπολης εδώtilegrafima.gr