Ο Μάνης Χρυσόστομος στην Καρδαμύλη (ΦΩΤΟ)

Loading...


Ο Ιερός Ναός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καρδαμύλης εορτάζει και τον άγιο ένδοξο Απόστολο και Ευαγγελιστή Λουκά, ώς δεύτερη πανήγυρη κάθε χρόνο.

Οπως αναφέρει ανακοίνωση της : “Έτσι και φέτος, την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019, κυριώνυμο ημέρα της εορτής, τελέστηκε ο Όρθρος και στη συνέχεια η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του , πλαισιούμενου υπό του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου της Μητροπόλεώς μας, ιερέων της αρχιερατικής περιφέρειας Λεύκτρου και του διακόνου, παρουσία του Δημάρχου Δυτικής Μάνης κ. Γιαννημάρα, του Διοικητή του Α.Τ. Δυτικής Μάνης, Αστυνόμου Β’ κ. Κουρούπης, αντιδημάρχων και δημοτικών συμβούλων, μαθητών/τριών του Γυμνασίου και Λυκείου Καρδαμύλης με τους εκπαιδευτικούς τους και πλήθος ευσεβών χριστιανών.

Διαβάστε εδώ:  Αγιασμός για το νέο δικαστικό έτος από τον Μάνης Χρυσόστομο

Ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Χρυσόστομος Γ’, στο κήρυγμά του, μίλησε τονίζοντας οτι ο άγιος Λουκάς ήταν μορφωμένος και ιατρός και κατέληξε οτι η χριστιανοσύνη είναι εναρμονισμένη με την μόρφωση και την επιστήμη.

Στο τέλος, της Θείας Λειτουργίας ο Σεπτός Ποιμενάρχης μας μοίρασε εικόνες στους μαθητές/τριες των σχολείων”.

Δείτε φωτογραφίες της Μητρόπολης εδώ

 • Διαβάστε όλες τις ειδήσεις  και τα εκκλησιαστικά ΝΕΑ από το vimaorthodoxias.gr • Ορθοδοξία : Όλα τα ΝΕΑ για τις μητροπόλεις

  Επικαιρότητα ΕΔΩ 

  Εορτολόγιο : Γιορτή σήμερα - Όλες οι γιορτές

  Όλες οι προσευχές : Προσευχή 

   
 • tilegrafima.gr