Ο Κυδωνίας Δαμασκηνός στην Κάλυμνο

Loading...


Η Ιερά Μητρόπολις Καλύμνου γνωρίζει στον ευσεβή καλυμνιακό λαό, ότι τις ημέρες αυτές θα  έχουμε την ξεχωριστή τιμή και ευλογία να υποδεχθούμε στον νησί μας τον Σεβ. Μητροπολίτη  Κυδωνίας και Αποκορώνου κ κ  Δαμασκηνόν, γνωστό στην Κάλυμνο από τις ημέρες πού  εμόναζε στην Ιερά Μονἠ Αγίου Παντελεήμονος.

Ο Σεβ. Μητρ. κ. κ.  Δαμασκηνός θα λειτουργήσει την Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013, ημέρα μνήμης  της αγίας Θεοπρομήτορος Άννης στην Ιερά Μονή Αγίων Πάντων. Το εσπέρας δε της αυτής  ημέρας θα χοροστατήσει στον πανηγυρικό εσπερινό της Αγίας Παρασκευής Άργους Καλύμνου  και την επομένη θα λειτουργήσει εις την Ιεράν Μονήν Παναγίας Ρότσου, επί τη μνήμη της  αγίας Παρασκευής. Κατά την μεγάλην και ιεράν πανήγυριν του αγίου Παντελεήμονος θα χοροστατήσει εις τον Εσπερινόν της ομωνύμου Ιεράς Μονής, όπου και εμόνασε και την κυριώνυμο ημέρα θα συμμετάσχει στην δισαρχιερατική Θεία Λειτουργία μετά του Σεβ. Ποιμενάρχου μας κ κ Παϊσίου.

Επίσης γνωστόν ποιούμε πώς ο Σεβ. Μητροπολιτης μας κ. κ Παΐσιος, την εσπέραν της  Τετάρτης 24 Ιουλίου θα χοροστατήσει στον πανηγυρικό Εσπερινό της Αγίας Άννης, στον ομώνυμο ιερό Ναό αγίας Άννης Πανόρμου (Ελιές) Καλύμνου.

 • Διαβάστε όλες τις ειδήσεις  και τα εκκλησιαστικά ΝΕΑ από το vimaorthodoxias.gr • Ορθοδοξία : Όλα τα ΝΕΑ για τις μητροπόλεις

  Επικαιρότητα ΕΔΩ 

  Εορτολόγιο : Γιορτή σήμερα - Όλες οι γιορτές

  Όλες οι προσευχές : Προσευχή 

   
 • tilegrafima.gr