Ο Ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης στον Φθιώτιδος Νικόλαο (ΦΩΤΟ)

Loading...


Επίσκεψη από τον Επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδος της Νέας Δημοκρατίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και τ. Υπουργό κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη εδέχθη το πρωί της Πέμπτης 14 Μαρτίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Νικόλαος στο Γραφείο του στις Εγκαταστάσεις του Πνευματικού Διοικητικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως.

Οπως αναφέρει ανακοίνωση της Μητρόπολης: «Ο κ. Κεφαλογιάννης επεσκέφθη εθιμοτυπικώς τον Σεβασμιώτατο στο πλαίσιο της επισήμου επισκέψεώς του εις την πόλη μας, ενώ συνοδευόταν από τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Φθιώτιδος κ. Σπύρο Κωσταρά και άλλα μέλη της επιτροπής.

Ο Ποιμενάρχης μας εδέχθη εγκαρδίως τον κ. Κεφαλογιάννη και για αρκετή ώρα είχαν μια εποικοδομητική συζήτηση επί διαφόρων επικαίρων θεμάτων.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στον κ. Κεφαλογιάννη την από Θεού δύναμη εις το έργο του για το καλό της Πατρίδος και της Εκκλησίας μας και μαζί με την Αρχιερατική του ευχή, εις ανάμνησιν της επισκέψεώς του εδώρησε τον τόμο των Πρακτικών, της Ημερίδος, η οποία ήταν αφιερωμένη εις τον Εθνοιερομάρτυρα Αθανάσιο Διάκο, το σύμβολο της λεβεντογέννας Ρούμελης καθώς και άλλες Πνευματικές ευλογίες».tilegrafima.gr