Ο Επίσκοπος Ευμενείας κ. Μάξιμος στο Γηροκομείο Στυλίδος

Loading...


Το Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως «Ίδρυμα Πετρή – Στέγη Γερόντων» στην Στυλίδα επισκέφθηκε την Τρίτη 2 Ιουλίου ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ευμενείας κ. Μάξιμος.

Το Θεοφιλέστατο υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος, ο οποίος τον ξενάγησε σε όλους τους χώρους του Ιδρύματος και εξέφρασε την χαρά του για την επίσκεψη του στην γενέτειρά του Στυλίδα, στην οποία θα παραμείνει όλο τον μήνα Ιούλιο.
Συγκινημένος ο Θεοφιλέστατος κ. Μάξιμος επισκέφθηκε τους τροφίμους στα δωμάτιά τους, συνομίλησε με το προσωπικό και συνεχάρη για την προσφορά της αγάπης στους απομάχους της ζωής.

1

Κατά την διάρκεια του κεράσματος ο Σεβασμιώτατος ενημέρωσε τον άγιο Ευμενείας λεπτομερώς για την ανέγερση του Γηροκομείου, για τις δυνατότητες που διαθέτει και την προοπτική να αγκαλιάσει όλους τους εμπεριστάτους αδελφούς της τρίτης ηλικίας. Ο Θεοφιλέστατος με την διακρίνουσα αυτόν ευγένεια συνομίλησε με τους κληρικούς που εθελοντικά βοηθούν στο Γηροκομείο, τον Διευθυντή Αρχιμ. Μάξιμο Νικολόπουλο και όλο το προσωπικό.

1