Ο Διδυμοτείχου Δαμασκηνός στις κατασκηνώσεις (ΦΩΤΟ)

Loading...


Με την τρίτη και τελευταία Κατασκηνωτική περίοδο, που άρχισε στις 25 Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί στις 31 του ίδιου μήνα, κλείνει ο κύκλος των θερινών Εκκλησιαστικών Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου.

Οπως αναφέρει ανακοίνωση της Μητροπόλεως: «100 και πλέον αγόρια, ηλικίας 10 με 18 ετών, θα φιλοξενηθούν αυτή τη φορά στις παραθαλάσσιες Κατασκηνώσεις της Νέας Ηρακλείτσας. Μέσα στο όμορφο και άνετο περιβάλλον των εγκαταστάσεων της Κατασκήνωσης οι νέοι μας έχουν την ευκαιρία να έλθουν πιο κοντά στο Χριστό, να μάθουν τις αλήθειες του Ευαγγελίου και να βρεθούν σε σχέση κοινωνίας μεταξύ τους και όλοι μαζί με τον Λυτρωτή. Υπεύθυνος της Κατασκηνωτικής αυτής περιόδου είναι ο Αρχιμ. Γαβριήλ Χειμώνας.

Διαβάστε εδώ:  Διδυμοτείχου Δαμασκηνός: "Η Παναγία είναι το καταφύγιο μας στις δύσκολες στιγμές" (ΦΩΤΟ)

Ο Σεβασμώτατος προσήλθε στις εγκαταστάσεις της Νέας Ηρακλείτσας την πρώτη μέρα και τέλεσε τον καθιερωμένο Αγιασμό. Μίλησε στους μικρούς κατασκηνωτές, ευχαρίστησε τα στελέχη και τις κυρίες, που διακονούν αφιλοκερδώς, και ευχήθηκε ο Χριστός να φωτίζει την ζωή τους και την πορεία όλου του κόσμου.

Τον επιχώριο Μητροπολίτη Ελευθερουπόλεως εκπροσώπησε ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Πρωτοπρ. Αθανάσιος Παπαδάκης.

Σημειωτέον ότι η φιλοξενία στις Κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου είναι εντελώς δωρεάν».