Ναύπλιο: Ο Αργολίδος Νεκτάριος στα εγκαίνια του χώρου Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης

Loading...


Στο Λιμάνι (Νέος Σταθμός ΟΣΕ) πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του πολυχώρου Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης του Ολοκληρωμένου Προγράμματος «Νέα Γενιά Ανακύκλωσης» του Υπουργείου Εσωτερικών την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκε ο Υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, ο , ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, ο βουλευτής Αργολίδας Ανδρέας Πουλάς,το Διοικητικό Συμβούλιο του Εθνικού Συλλογικού Συστήματος Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ιωάννης Μαλτέζος, ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Γ. Μαντζούνης και Δ. Σχοινοχωρίτης, οι αντιδήμαρχοι Ναυπλιέων Γ. Καχριμάνης και Κ. Ρούτουλας, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μ. Ράλλη, οι Αστυνομικές και Στρατιωτικές αρχές της πόλης, κα.

Διαβάστε εδώ:  Θεοφάνεια στο Ναύπλιο (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Η ανταποδοτική ανακύκλωση με το νέο πιλοτικό πρόγραμμα ξεκίνησε στο Ναύπλιο με σκοπό για ένα καλύτερο περιβάλλον και τις πρώτες δράσεις στον χώρο πραγματοποίησαν συμβολικά μαθητές σχολείων του Ναυπλίου, όπου τους περίμεναν και διάφορα χάπενινγκ. Ο Υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος μαζί με το Δήμαρχο Ναυπλίεων Δημήτρη Κωστούρο εγκαινίασαν τον πολυχώρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης του Ολοκληρωμένου Προγράμματος «Νέα Γενιά Ανακύκλωσης» του Υπουργείου Εσωτερικών στις 12:00 το μεσημέρι της Παρασκευής 10 Ιανουαρίου. Προηγήθηκαν ομιλίες από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, τον Δήμαρχο Ναυπλιέων και τον Υπουργό Εσωτερικών .

 • Διαβάστε όλες τις ειδήσεις  και τα εκκλησιαστικά ΝΕΑ από το vimaorthodoxias.gr • Ορθοδοξία : Όλα τα ΝΕΑ για τις μητροπόλεις

  Επικαιρότητα ΕΔΩ 

  Εορτολόγιο : Γιορτή σήμερα - Όλες οι γιορτές

  Όλες οι προσευχές : Προσευχή 

   
 • tilegrafima.gr