Μουσική προαναγγελία των ΙΑ’ Κορίνθου Παυλείων 2017 (ΦΩΤΟ)

Loading...


Ι.Μ. Κορίνθου: Με μεγάλη επιτυχία και με πλήθος κόσμου που συγκεντρώθηκε στην Κροκίδειο Αίθουσα (παραπλεύρως του Επισκοπείου) πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου, 17 Ιουνίου 2017, το μουσικό προανάγγελμα των «ΙΑ′ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΥΛΕΙΩΝ 2017» με τίτλο «Εν φωναίς αισίαις και χορδαίς ευήχοις».

Σύμφωνα με την Ι.Μ. Κορίνθου: Την μουσική βραδιά παρουσίασε ο Νομικός Σύμβουλος της Ι. Μητροπόλεως μας και μέλος του Μητροπολιτικού Συμβουλίου κ. Πέτρος Θωμαΐδης, ενώ η Εκδήλωση περιελάμβανε ρεσιτάλ κλασικής κιθάρας από τον κ. Δημήτριο Σουκαρά και συναυλία από την υψίφωνο κ. Ευαγγελία Τσίρτση – Αλαβέρα και την γυναικεία χορωδία «Opus Femina» του ΚΕ.Π.Α.Π Δήμου Κορινθίων υπό την διεύθυνση της κ. Γαρυφαλλιάς Παπαγιαννοπούλου.

Διαβάστε εδώ:  Μουσική προαναγγελία των "ΙΑ' Κορίνθου Παυλείων 2017"

Την υπέροχη αυτή βραδιά έκλεισε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος ευχαριστώντας και συγχαίροντας θερμά όλους τους συντελεστές της Εκδήλωσης ενώ δεν παρέλειψε να υπενθυμίσει στους παρευρισκομένους το πρόγραμμα των εορταστικών Εκδηλώσεων προς τιμήν του Ιδρυτού της τοπικής μας Εκκλησίας Αποστόλου Παύλου, προτρέποντας τους να μην λείψουν από αυτές.