Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών Αρχιερέων και Ιερέων που διακόνησαν στην Ι.Μ.Μαντινείας και Κυνουρίας

Loading...


Την Κυριακή 20η Ιανουαρίου ε.ε. στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ. Αλεξάνδρου, θα τελεσθή Αρχιερατικό Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των αοιδήμων Αρχιερέων των θεοφιλώς Αρχιερατευσάντων στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας, καθώς και όλων των Ιερέων των Ιερατευσάντων ευόρκως στον Μητροπολιτικό Ναό και των κτιτόρων, ευεργετών και δωρητών αυτού.

Σας προσκαλούμε λοιπόν να προσέλθετε και σεις και ως ένδειξιν τιμής και ευγνωμοσύνης να συμπροσευχηθούμε υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των.

Σας γνωστοποιούμε ότι η κίνησις συλλογής και διανομής ρουχισμού, που διεξάγεται από επταετίας και πλέον παρά της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, στεγάζεται σε νέο χώρο και δη στο κτίριο του Πνευματικού Κέντρου αυτής, που ευρίσκεται επί της Πλατείας Εθνάρχου Μακαρίου, πρώην Ανεξαρτησίας.

Τα εγκαίνια λειτουργίας του νέου τούτου χώρου λειτουργίας της «Ιματιοθήκης αγάπης» της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, θα τελέση ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.κ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, την Κυριακή 20-01-2013 και ώρα 11η πρωϊνή.

Σας προσκαλούμε λοιπόν να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωσι αυτή της αγάπης της Εκκλησίας.