Μητροπολίτης Πατρών: «Εισέλθετε στις αίθουσες με πίστη στο Θεό» (ΦΩΤΟ)

Loading...


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος, την Τρίτη 6.6.2017 το απόγευμα, τέλεσε την Ιερά Παράκληση προς την Παναγία μας και τον Πρωτόκλητο Απόστολο Ανδρέα , ενώπιον της τιμίας Κάρας του ιερωτάτου Αποστόλου, στον Νέο Ιερό Ναό του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου Πατρών, για τα παιδιά που διαγωνίζονται στις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της Μητρόπολης, ο Σεβασμιώτατος μίλησε με λόγια πατρικά στο πλήθος των παιδιών και στους γονείς τους, που κατέκλυσαν τον Ιερό Ναό, ευχόμενος επιτυχία στα παιδιά. Δεν παρέλειψε ο Σεβασμιώτατος να δώση πνευματικές οδηγίες προς τους διαγωνιζομένους μαθητάς, όπως, να αφήσουν έξω από την αίθουσα την αγωνία και το άγχος και να εισέλθουν με πίστη στο Θεό, με εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και με την βεβαιότητα της επιτυχίας.

Διαβάστε εδώ:  H Εορτή του Αγίου Πνεύματος στη Μητρόπολη Πατρών (ΦΩΤΟ)

Αφού διεβεβαίωσε τα παιδιά ότι θα τα συνοδεύη η προσευχή του και η αγάπη του, όπως και όλων, για την επιτυχία τους, τα έχρισε με αγιασμένο έλαιο εκ της κανδήλας του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου και τους έδωσε από μια εικόνα του Πρωτοκλήτου, ως ευλογία και επιστηριγμό στον αγώνα των εξετάσεων.