Μητροπολίτης Γόρτυνος: «Η Εκκλησία θα στηρίξει τον αγώνα για τον ΧΥΤΕΑ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Loading...


Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 3 Απριλίου, η συγκέντρωση-ενημέρωση που διοργάνωσε η επιτροπή κατοίκων για την δημιουργία ΧΥΤΕΑ στην Μεγαλόπολη.

Η αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου γέμισε από πολίτες αλλά η κοινή παραδοχή όλων είναι ότι σε σχέση με το μέγεθος και την σοβαρότητα του προβλήματος η προσέλευση του κόσμου θα έπρεπε να ήταν μεγαλύτερη.

Προσκεκλημένοι στην ενημέρωση ήταν ο πρόεδρος του ΠΑΚΟΕ κ. Χριστοδουλάκης ο οποίος έκανε εκτενή αναφορά στο θέμα. Στο πάνελ η Μαρία Χριστοδημητροπούλου και η Φωτεινή Σπυρακοπούλου ανέλυσαν και ενημέρωσαν τους πολίτες για τα επικίνδυνα απόβλητα, για το ιστορικό του θέματος και τις κινήσεις της επιτροπής. Επίσης στην αίθουσα ήταν και κάτοικοι από την Κερατέα που αντιμετώπισε παρόμοια προβλήματα, όπως και πολλοί εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων.

Διαβάστε εδώ:  Μητροπολίτης Γόρτυνος: Περί προσευχής

Τον λόγο πήραν όσοι παρευρισκόμενοι επιθυμούσαν και εξέφρασαν την άποψη τους και τους προβληματισμούς τους. Επίσης μίλησαν ο ο οποίος εξέφρασε την πλήρη στήριξη της εκκλησίας στον αγώνα των κατοίκων , ο δημοτικός σύμβουλος κ. Φουσέκης που ανέλυσε τις κινήσεις της δημοτικής αρχής , ο επικεφαλής της ελλάσονος αντιπολίτευσης κ. Γεωργακόπουλος και ο ανεξάρτητος σύμβουλος κ. Μιχόπουλος.

Στην τοποθέτησή του ο είπε μεταξύ άλλων: «Θα βγουν και καλόγριες στον δρόμο. Η θα στηρίξει τον αγώνα, ακόμα και στο πεζοδρόμιο!».

Δείτε το βίντεο…