Μήνυμα στους επιτυχόντες στις Πανελλήνιες από τον Αρτης Καλλίνικο

Loading...


Τις ευχές τους στους μαθητές που κατάφεραν να περάσουν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ δίδει ο Μητροπολίτης Αρτης Καλλίνικος, που παράλληλα στέκεται και σε όσους δεν τα κατάφεραν συγχαίροντάς τους για την προσπάθεια.

Συγκεκριμένα, στο μήνυμα αναφέρει:

Αγαπητά μου παιδιά,

Επιτρέψτε μου, να μοιραστώ μαζί σας την χαρά της επιτυχίας σας στις Πανελλήνιες εξετάσεις. Είσθε πλέον ακαδημαικοί πολίτες και ανοίγεται μπροστά σας ο δρόμος της Πανεπιστημιακής μορφώσεως. Εύχομαι, να μείνετε πάντα αγωνιστές στην ζωή σας. Όπως αγωνιστήκατε με φιλοπονία και φιλοτιμία για την επιτυχία σας στις Πανελλαδικές εξετάσεις, έτσι να συνεχίσετε, να αγωνίζεσθε έντιμα στην πορεία της ζωής σας, έχοντας ως πρότυπο τον αγωνιστή Εσταυρωμένο Ιησού Χριστό. Ο αγώνας του Σταυρού φέρνει την δόξα της Ανάστασης.

Συμμετέχω επίσης, στην χαρά των γονέων σας και των καθηγητών σας, οι οποίοι στάθηκαν δίπλα σας στην περίοδο της προετοιμασίας σας.
Θέλω, να γνωρίζετε, ότι η Τοπική Εκκλησία θα είναι πάντα κοντά σας στον δρόμο της ζωής σας.

Διαβάστε εδώ:  Εγκαίνια Ιερού Ναού από τον Αρτης Καλλίνικο (ΦΩΤΟ)

Τέλος, θέλω να εκφράσω την αγάπη μου και σε εκείνους τους μαθητές, που δεν κατάφεραν, να εισαχθούν στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Και να σημειώσω, ότι επιτυχία είναι και η έντιμη συμμετοχή απλώς στον αγώνα.

Αγαπητά μου παιδιά, η ζωή ανοίγεται μπροστά σας και σας περιμένει. Συνεχίστε, να μας χαρίζετε ελπίδα με την αγωνιστικότητά σας.
Εύχομαι, ο Θεός να σας ευλογεί και να σας οδηγεί όλο ψηλά κι όλο ψηλότερα.

Ο Μητροπολίτης

† ο Άρτης Καλλίνικος