Με τον αθλητή Κώστα Μπανιώτη συναντήθηκε ο Μαρωνείας Παντελεήμων

Loading...


Τον Κώστα Μπανιώτη που κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο άλμα εις ύψος στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Γλασκώβη υποδέχθηκε ο Μητροπολίτης Μαρωνείας Παντελεήμων.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: «Την μεσημβρίαν της Τρίτης της Α΄ εβδομάδος των Νηστειών, 12ης Μαρτίου 2019, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων εδέχθη εις τα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως την τιμητικήν επίσκεψιν του αθλητού Κωνσταντίνου Μπανιώτη, επισκεψαμένου την Ροδόπην και την γενέτειράν του πόλιν της Κομοτηνής, εις τον οποίον είχε αποστείλει συγχαρητήριον επιστολήν διά την διάκρισίν του εις το Ευρωπαικόν Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου εν Γλασκόβη και την κατάκτησιν της δευτέρας θέσεως μετά του ασημένιου μεταλλίου .

Αρχικώς, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων καλωσώρισε τον διακριθέντα αθλητήν διά την επιτυχίαν του προς τον οποίον εξέφρασε και διά ζώσης τις συγχαρητήριες ευχές, και ανέπτυξε μετ’ αυτού γόνιμον διάλογον ευχηθείς την άνωθεν βοήθειαν.

Ακολούθως, ο κ. Μπανιώτης ευχαρίστησε τον Μητροπολίτην κ. Παντελεήμονα διά την δοχήν, τις ευχές, την τιμητικήν επιστολήν και την ενημέρωσιν και τον πληροφόρησε διά την συστηματικήν προπόνησιν και τις εν γένει δράσεις του για την Πατρίδα και την Θράκην και ευχήθηκε δύναμιν στο έργο του Σεβασμιωτάτου και των συνεργατών του».
tilegrafima.gr