Σαντορίνη: Με την άδεια και ευλογία του Μητροπολίτη Θήρας κ. Αμφιλοχίου στον Ιερό Ναό Αγίας Αθηνάς στο «Ακρωτήρι» , ιδιοκτησίας των Μεγαθύμων Ευεργετών Αθανασίου και Μαρίνης Μαρτίνου, τελέστηκε χθες τρισαρχιερατικός εσπερινός , χοροστατούντος του Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωροθέου Β’ και συγχοροστατούντων των Μητροπολιτών Πειραιώς κ. Σεραφείμ και Γλυφάδας κ. Αντωνίου.
Συνευχόμενος ήτο και ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Καρακάλου Αγίου Όρους.
Πλήθος Θηραίων προσήλθε μεταξύ των οποίων ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Μάρκος Καφούρος, ο διατελέσας έπαρχος Θήρας και Πανεπιστημιακοί Διδάσκαλοι.
Τον θείο λόγο κήρυξε ο Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ, ο οποίος ανεφέρθη στην Αποστολική και Μαρτυρική διαδοχή, με την πρώτη μεν η Εκκλησία αναγνωρίζει την γνησιότητα της με τη δεύτερη δε συνεχίζει σήμερα ο πιστός λαός με την μαρτυρία πλέον της συνειδήσεως να προσεγγίζει όλο και περισσότερο προς την πνευματική τελειότητα και την εσωτερική κάθαρση.
Τέλος ο Μητροπολίτης συνεχάρη το ζεύγος Μαρτίνου για την αγάπη τους προς την Ορθοδοξία και την Εκκλησία και τις μεγάλες και πολλές δωρεές τους.























