Μαθητές βοήθησαν οικονομικά το Συσσίτιο του Ιερού ναού Ευαγγελίστριας (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Loading...


Ι.Μ. Αργολίδος: Μαθητές της Γ’ τάξης από το 2ο Λύκειο Ναυπλίου επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του συσσιτίου του Ιερού ναού Ευαγγελίστριας στο Ναύπλιο και πρόσφεραν οικονομική ενίσχυση στην πολύ σημαντική αυτή προσπάθεια που γίνεται για την βοήθεια των συμπολιτών μας.

Πριν το Πάσχα οι μαθητές του 2ου Λυκείου Ναυπλίου πραγματοποίησαν φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ με άλλο σχολείο και τα έσοδα που μάζεψαν από τα εισιτήρια τα πρόσφεραν για την οικονομική ενίσχυση του συσσιτίου.

Οι μαθητές επισκέφθηκαν το χώρο όπου δραστηριοποιούνται οι εθελοντές του συσσιτίου, ξεναγήθηκαν και ενημερώθηκαν από τις εθελόντριες για την διαδικασία της προετοιμασίας του φαγητού και για τις ανάγκες που υπάρχουν σε καθημερινή βάση για τρόφιμα.

Διαβάστε εδώ:  Ι.Μ. Αργολίδος: Εσπερινός και Αγιασμός για τους Λειτουργούς της Υγείας (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Τους μαθητές συνόδευαν ο Λυκειάρχης του Δευτέρου Λυκείου Βασίλειος Χαραμής, ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Γ.Γαληνός και καθηγητές των παιδιών. Ένα μεγάλο μπράβο στους μαθητές του σχολείου και στους καθηγητές και την διεύθυνση του 2ου Λυκείου Ναυπλίου που στηρίζει τέτοιες δράσεις των μαθητών.