Μαντινείας Αλέξανδρος: «Εφτασε ο Γλέζος να υπερασπιστεί πιο δυνατά την Εκκλησία» (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Loading...


Επισκέψεις σε περιοχές της πραγματοποίησε την Τρίτης, κλιμάκιο της , αποτελούμενο από τους βουλευτές Κώστα Βλάση και Στέργιο Γιαννάκη, ενώ μαζί τους είναι και ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αρκαδίας, Τίμος Κατσίπος.

Το πρωί επισκέφθηκαν τοπικές επιχειρήσεις της Αρκαδίας, όπως τo εργοστάσιο παραγωγής της «Mediterranean Foods» κοντά στο Λεωνίδιο, όπου παράγεται και η μουστάρδα Brava, η πρώτη ελληνική μουστάρδα που κυκλοφορεί από το 1930, τη μονάδα συσκευασίας και τυποποίησης ελαιολάδου του κ. Φούφα, που δραστηριοποιείται από το 1960 και πλέον παρουσιάζει έντονη εξαγωγική δραστηριότητα και τον πετρόχτιστο ξενώνα Αγρόκτημα, το παραδοσιακό αγροτουριστικό κατάλυμα του Σαράντου Κυριου στο Λεωνίδιο.

Μετά το Λεωνίδιο, έγιναν επισκέψεις, στα κάτω Δολιανά, στην Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας, στο Δεκάζειο Γηροκομείο, στην Πρυτανεία του Πανεπιστημίου, στον Διοικητή του Παναρκαδικού Νοσοκομείου και στη ΒΙΠΕ.

Στην επίσκεψη του κλιμακίου στον ο Κώστας Βλάσης είπε προς τον Μητροπολίτη ότι στο πλαίσιο του ανοίγματος της ΝΔ προς την κοινωνία και σε μία περίοδο που δεν είναι προεκλογική, το κλιμάκιο του κόμματος επισκέφθηκε την Αρκαδία. «Δεν θυμόμαστε τον κόσμο μόνο προεκλογικά, όπως άλλα κόμματα» είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, μίλησαν για το Λεωνίδιο με τον Μητροπολίτη να θυμάται παλιές ιστορίες για το Γηροκομείο, επισημαίνοντας ότι η Αρκαδία είναι μόνο κηδείες και μνημόσυνα, με τους γάμους να μειώνονται συνεχώς …
Ο βουλευτής κ. Γιαννάκης είπε ότι σκοπός είναι να καταγραφούν τα προβλήματα που υπάρχουν και ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες επισκέψεις … Δήλωσε μάλιστα κατάπληκτος από το έργο που έγινε στο Λεωνίδιο με το νέο Γηροκομείο, δίνοντας συγχαρητήρια στον Μητροπολίτη.

«Έφτιαξα έναν παιδικό σταθμό και έχω μαλώσει με τη μισή Τρίπολη, γιατί όλοι θέλουν να φέρουν τα παιδιά τους εκεί, αλλά οι θέσεις είναι περιορισμένες» είπε μετά ο κ. Αλέξανδρος.
Για τα όσα κατηγόρησε ο Υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης, την Εκκλησία, ο Μητροπολίτης Μαντινείας είπε ότι θέλει από τη ΝΔ πιο δυνατή αντίδραση και ότι έφτασε ο να υπερασπιστεί πιο δυνατά την .

Για τις δηλώσεις του περί των ομοφυλόφιλων και του συμφώνου συμβίωσης, ο Μητροπολίτης είπε ότι πήρε σήμερα προθεσμία για να απολογηθεί, αφού υπάρχει εμπλοκή με τη Δικαιοσύνη.

DSC_0007_800x532.jpg
DSC_0011_399x600.jpg
DSC_0014_800x532.jpg
DSC_0020_800x532.jpg
DSC_0021_800x532.jpg
DSC_0033_800x532.jpg
DSC_0043_800x532.jpg