Λυκαβηττός: Οι Άγιοι Ισίδωροι πανηγυρίζουν την Ύψωση του Τιμίου Σταύρου

Loading...


: Για ακόμα μία χρονια εορτάζετε λαμπρώς η παγκόσμιος Ύψωση του Τιμίου Σταυρού στον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού.

Ιδιαίτερα εορτάζει το συγκεκριμένο εκκλησάκι το οποίο έχει εξελιχθεί σε πόλο έλξης χιλίαδων πιστών. Πανηγυρικός τελέσθηκε ο εσπερινός όπου επισκέφθηκαν πλήθος κόσμου για να προσευχηθούν, να ευχαριστήσουν και να παρακαλέσουν τον Τίμιο Σταυρό.

Ο πατήρ Δημήτριος ο Ιερέας του ναού έχει δημιουργήσει ένα εξαιρετικό πρόγραμμα ακολουθιών, γεμάτο Ιερές Ακολουθίες καθώς ανήμερα της εορτής θα τελεσθεί το πρωί Όρθος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, Ιερό Ευχέλαιο,Μεθέορτος Εσπερινός, Παράκληση,Λιτανεία και Ιερά Αγρυπνία.Μετά το πέρας της Θεία Λειτουργίας θα μοιοράζεται καθόλη την διάρκεια της ημέρας γευμα(ΦΑΚΕΣ),διαφορα εδέσματα και αναψυκτικά καθώς ο ναός θα βρίσκεται ολη την νυχτα ανοιχτός μέχρι και το απόγευμα της Κυριακής.

Το πλήθος των προσκυνητών αναμένεται να είναι αμέτρητος ώστε να λάβει την ευλογία του Θαυματουργού Σταυρού που κρατάει στα χέρια του υπομονετικά ο πατήρ Δημήτριος ώστε να ανακουφίσει κάθε πονεμένη ψυχή και κάθε άνθρωπο που ζητάει την χάρη και την ευλογία του Θαυματουργόυ Σταυρού.tilegrafima.gr