Λήξη Κατηχητικών συναντήσεων του Ι.Ν.Αγ.Αθανασίου και Οσίας Ευγενίας Περιστερίου (ΦΩΤΟ)

Loading...


Tην Κυριακή 10 Ιουνίου, στον Ι.Ναό Αγ.Αθανασίου και Οσίας Ευγενίας, με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Περιστερίου κ.Χρυσοστόμου πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης του Κατηχητητικού σχολείου, που λειτούργησε για πρώτη χρονιά.

Οπως αναφέρει ανακοίνωση εκ του Ιερού Ναού, παρουσία των γονέων και του εκκλησιάσματος του Ι.Ναού οι κατηχητές παρουσίασαν το έργο και τις δραστηριότητες τις φετινής χρονιάς και στη συνέχεια τα παιδιά τραγούδησαν χριστιανικά τραγούδια χαροποιώντας όλους τους παριστάμενους.

Ο εφημέριος του Ιερού Ναού Ιερομ.π.Καλλίνικος Σαμαρτζής ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Περιστερίου κ.Χρυσόστομο για την ευλογία λειτουργίας του κατηχητικού, τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους, τους κατηχητές για το σπουδαίο έργο, την αυτοθυσία και την αγάπη που έδειξαν, όλα τα παιδιά που με ζήλο και προθυμία συμμετείχαν στην 1η κατηχητική χρονιά και τους δωρητές για ό,τι απλόχερα προσέφεραν στα παιδιά φέτος.

Τέλος ο εφημέριος, οι κατηχητές και τα παιδιά στην είσοδο του Ι.Ναού έβγαλαν την τελευταία αναμνηστική φωτογραφία και έδωσαν υπόσχεση να ξανασυναντηθούν τον ερχόμενο Οκτώβριο.tilegrafima.gr