Λειτουργία παρουσία ΑΜΕΑ στην Ανω Βάθεια (ΦΩΤΟ)

Loading...


Την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019 η Εκκλησία τιμάει την μνήμη του Αγίου και Ενδόξου Αποστόλου Ιούδα του Θαδαίου επι τη ευκαιρία της εορτής στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Άνω Βάθειας του Δήμου Ερέτριας τελέσθηκε ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία απο τον Προϊστάμενο του Ιερού Ναού Σακελλάριο Δημήτριο Αργύρη ο οποίος είχε και την πρωτοβουλία και επιμέλεια για την εορτή η οποία είναι αφιερωμένη στον τιμώμενο άγιο και της πνευματικής στηρίξεως στα και στα παιδιά του Κατηχητικού της Ενορίας τα οποία και συμμετείχαν στην Θεία Λειτουργία και κοινώνησαν των Αχράντων Μυστηρίων.

Παρέστη η συνταξιούχος Κοινωνική Λειτουργός κ. Ιωάννα Σταμέλου επίσης συμμετείχαν πολλοί πιστοί απο την Αμάρυνθο μεταξύ εκ των οποίων και του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Ερέτριας κ. Ιωάννου Δημητρόπουλου.

Πρίν την απόλυση ο π. Δημήτριος ευχήθηκε σε όλους τους πιστούς και εκ μέρους του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου δώρησε ως ευλογια μία εικόνα του Οσίου Ιακώβου στον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Ερέτριας κ. Ιωάννη Δημητρόπουλο του οποίου και ευχήθηκε καλή δύναμη στο έργο του εκ μέρους του ο κ. Δήμαρχος ευχήθηκε και ευχαρίστησε όλους τους πιστούς ιδαιτέρως δε συνεχάρει τον π. Δημήτριο για τις πολλές και ποιμαντικές δραστηριότητες του στην ενορία.

Εν συνεχεία ο π. Δημήτριος εκ μέρους του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου τιμώντας τους γονείς και τα παιδιά με ειδικές ικανότητες ως ευλόγια εδώρησε στον καθένα προσωπικά απο ένα βιβλίο του Παρακλητικού Κανόνα του Αγίου Νικολάου επίσης και από ένα βιβλιαράκι με θεμα <το Καλοκαίρι του Χριστού> μαθαίνοντας το βιβλιο και ειδικά για τον Χριστό ποτίζοντας τις γνώσεις τους καθ’ όλη την περίοδο του καλοκαιριού καθώς επίσης και στην Κοινωνική Λειτουργό κ. Ιωάννα Σταμέλου εδώρησε ένα ιερό κομποσχοίνι ως ευλογία την οποία και επαίνεσε και συνεχάρει για την πολύτιμη προσφορά της.

Ακολούθησε εόρτιο κερασμα στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού με την φροντίδα του εφημερίου π.Δημητρίου Αργύρη και των εθελοντριών κυριών της ενορίας.

Φωτογραφίες: Δημήτριος Πετρογιάννηςtilegrafima.gr