Κορίνθου Διονύσιος: «To «σύστημα» στοχοποιεί τις ελεύθερες και δυνατές φωνές της Εκκλησίας (video)

Loading...


Στο «Περισκόπιο της Τζένης Σουκαρά» προχθές Παρασκευή στον ΗΛΕΚΤΡΑTV καλεσμένος ήταν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος.

Θέματα συζήτησης όλα αυτά που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στην χώρα μας, οι παρεμβάσεις της Εκκλησίας πάνω σε θέματα

σημαντικα όπως το σύμφωνο συμβίωσης ομοφυλοφύλων, η τυχόν ανάμειξη της Εκκλησίας στο θέμα της Χ.Α. που τάραξε και την Πελοπόννησο, η αύξηση των πολιτικών γάμων λόγω κρίσης και φυσικά η παρέμβαση της Ιεραρχίας σε περίοδο οικονομικής , πολιτικής και ανθρωπιστικής κρίσης.
Ο Δεσπότης της Κορίνθου μιλά για το σύστημα που στοχοποιεί Ιεράρχες που υπερασπίζονται με σθένος την Εκκλησία και τον δοκιμαζόμενο λαό της  ,εκφράζοντας το κοινό αίσθημα .

Αποκαλύπτει πως πολλές φορές έχει γίνει στόχος του συστήματος το οποίο δρά ποικιλοτρόπως και μέσα απο υπόγειες διαδρομές.

Ο Σεβασμιότατος μιλά για το φιλανθωπικό έργο της Μητροπολεως .4.000 συμπολίτες μας σιτίζονται καθημερινά ,ενώ η εκκλησία της Κορίνθου δίνει γεύματα και σε μαθητές σχολείων της Κορίνθου.

Δείτε αποσπάσματα απο την συνέντευξη ,την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε σήμερα το μεσημέρι στις 15.00 απο την τηλεόραση του ΗΛΕΚΤΡΑTV

{youtube}Tad8KrBDVcI{/youtube}

{youtube}tokOhl52DQU{/youtube}

{youtube}xpXLdbjHPQE{/youtube}