Κοπή πίτας του Ταμείου Αλληλοβοηθείας Κληρικών της Μητρόπολη Πειραιώς

Loading...


Η κοπή πίτας του Ταμείου Αλληλοβοηθείας Κληρικών της «Ο Άγιος Σπυρίδων» πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020, η οποία και συνδυάσθηκε με μονοήμερη προσκυνηματική εκδρομή στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Μακρυνού Αλεποχωρίου.

Οπως αναφέρει ανακοίνωση της Μητρόπολης: “Η Ηγουμένη και οι αδελφές υποδέχθηκαν χαρμοσύνως και πανυγηρικώς τον στα πρόπυλα της Ιεράς Μονής, εκφράζοντας την χαρά τους που μαζί με ομάδα Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως επισκέφθηκαν την Ιερά Μονή, παράθεσαν πλούσιο Πρωινό ενώ ξενάγησαν τον Σεβασμιώτατο και τους Ιερείς στους χώρους της Ιεράς Μονής και ιδιαιτέρως στον χώρο του εργόχειρου των κεντημάτων όπου άπαντες έμειναν έκπληκτοι από την ποιότητα και δεξιοτεχνία των κατασκευών.

Διαβάστε εδώ:  Πειραιώς: "Ο λαός μας σήμερα έχει ανάγκη από εθνικό φρόνημα και ενότητα"

Ο Σεβασμιώτατος αφού έγραψε ευχές στο βιβλίο της Μονής και ευχήθηκε καλόν αγώνα στις αδελφές, ανανέωσε την επίσκεψη για κάποια στιγμή στο μέλλον.

Ως ενθύμιο της επισκέψεως η αδελφότητα προσέφερε στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς ένα επιγονάτιο.

Εν συνεχεία κατευθύνθηκαν σε μαγαζί το οποίο βρισκόταν κοντά, για να κόψουν την πίτα και να δοθεί στον τυχερό που θα έβρισκε το φλουρί η καθιερωμένη χρυσή λίρα”.

 • Διαβάστε όλες τις ειδήσεις  και τα εκκλησιαστικά ΝΕΑ από το vimaorthodoxias.gr • Ορθοδοξία : Όλα τα ΝΕΑ για τις μητροπόλεις

  Επικαιρότητα ΕΔΩ 

  Εορτολόγιο : Γιορτή σήμερα - Όλες οι γιορτές

  Όλες οι προσευχές : Προσευχή 

   
 • tilegrafima.gr